Na de eerste vier jaar, moet u met uw auto jaarlijks naar de keuring. Voor niemand een plezier, maar het is uiteraard wel goed om uw veiligheid in het verkeer te garanderen. Wilt u met een gerust hart naar de autokeuring?

Kom dan eerst bij ons langs in Destelbergen voor een technische controle. Als Bosch Car Service partner kijken we uw auto na op verschillende elementen zoals de lichten, de remmen en de veiligheidsgordels. We maken hiervoor gebruik van de testapparatuur van Bosch en passen uiteraard onze jarenlange ervaring toe.

Na de controle krijgt u van ons gericht advies. Zijn er zaken die aangepast moeten worden om door de keuring te geraken? Dan nemen we contact met u op om de kosten te bespreken en uw auto direct te herstellen wanneer nodig. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent.

Wij gaan voor u naar de keuring

Geen zin om uw tijd te verdoen in de rij aan de autokeuring? Neem dan gerust contact met ons op en wij gaan voor u met uw auto naar de keuring. Uiteraard voorzien we hem van te voren dan ook van een technische controle om zeker te zijn dat alles in orde is.

Prijzen

  • Wie graag zijn auto wil onderwerpen aan een technische controle, kan bij ons terecht voor €49,00.
  • Voor bedrijfswagens komt het nazicht op €79,00.
  • Voor €100 gaan wij met uw auto naar de keuring. Hier komen natuurlijk nog de kosten van de keuring zelf erbij.

Een technische controle nodig? Boek hier een afspraak of contacteer ons telefonisch op: 09 22 815 83