Ontdek onze verschillende formules voor het aankopen van uw wagen of het bekostigen van grote herstellingen. Wij regelen het papierwerk, zodat u zich kan richten op uw auto.

Autokrediet

Voor de aankoop van één van onze tweedehands of jonge stockwagens, kunnen wij u een gewoon krediet of ballonkrediet aanbieden. Hierbij lost u een maandelijks bedrag af voor uw auto tot hij helemaal van u is.

Ook voor grote herstellingen is er de mogelijkheid om een krediet aan te gaan of het over een bepaalde periode af te betalen. Bespreek gerust met ons de mogelijkheden.

Let op: geld lenen kost ook geld

Leasingformules

Wie autolening zegt, zegt uiteraard ook leasing. We bieden bij Debersaques verschillende leasingformules aan via ARVAL (BNP Paribas Group) waarbij u uw auto kan huren voor lange termijn bij ons.

Waarom kiezen voor leasing?

  • Je rijdt altijd in een recente auto
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoudskosten, de verzekering of administratie
  • Je hoeft niet direct een groot bedrag te leggen voor de aankoop van een auto

Mogelijkheden voor professionals

Ook professionelen kunnen bij ons hun gading vinden. We helpen u graag op maat van uw onderneming én aan voordelige tarieven. U kan bij ons terecht voor verhuur op lange termijn, financiële leasing, financiële renting of een klassieke financiering.

Meerdere bedrijfswagens nodig voor uw personeel? Dan zitten we graag eens samen om te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen als mobiliteitspartner. We bieden niet alleen mooie fleetkortingen, maar helpen u ook met het kiezen van de juiste modellen voor uw werknemers.

Benieuwd naar wat we u te bieden hebben? Kom langs in onze showroom of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.