Bent u al klaar voor de toekomst? Nog enkele jaren en het wordt voordeliger om rond te rijden met een elektrische wagen in plaats van een auto op verbrandingsmotor. Ook dan blijft Debersaques uw mobiliteitspartner.

Niet alleen voor de aankoop van uw hybride of elektrische auto, maar ook voor het deskundig onderhoud ervan.

Ontdek ons aanbod

Kiezen voor hybride of elektrisch

Zowel hybride als elektrische auto’s zijn aan hun opmars bezig. Ondanks dat ze momenteel nog redelijk prijzig zijn in aankoop, is het een goede investering voor de toekomst en goed voor uw portemonnee op lange termijn. Lage onderhoudskosten, weinig brandstofkosten en minder belastingen.

Auto’s op elektriciteit zijn niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar rijden ook erg prettig. Volledig automaat, maximaal comfort en erg veilig. Wat wilt u nog meer? Kom langs bij ons om het aanbod elektrische, plug-in hybride of mild hybride wagens te ontdekken.

Als Bosch Car Service partner kunnen we elk merk en model van auto vakkundig kunnen onderhouden . We hebben professionele testapparatuur en kunnen aan alle onderdelen komen die vervangen of hersteld moeten worden.

U bent welkom met een verbrandingsmotor, maar ook met uw hybride of elektrische auto.

Alle autoconstructeurs erkennen onze werkplaatsen en we hebben toegang tot alle onderdelen van elke auto. Op deze manier garanderen wij 100% behoud van uw fabriekswaarborg.