Schade aan uw auto kan altijd voorkomen. Of u zelf ergens tegen bent gereden of iemand heeft uw auto gekrast op de parking, wij zijn er voor u om uw carrosserie er weer als nieuw te laten uitzien.

We werken hiervoor uitsluitend met onze beste partners om schade aan uw wagen te herstellen.

Herstelling van uw velgen

Krassen gemaakt langs de borduur of een deukje opgelopen? We kunnen elk type velgen laten herstellen zodat u er niks meer van ziet.
Graag uw velgen direct in een ander kleurtje laten lakken? Geen enkel probleem. Geef dit gerust aan bij uw afspraak en wij zorgen voor de juiste styling!

Schade en verzekering

Bij schade komt ook vaak verzekeringswerk kijken. Hou hier zeker rekening mee wanneer u bij ons langskomt. Als u een aanrijding heeft gehad, kan u pas een afspraak met ons maken vanaf de expert het toelaat. Uw verzekering moet namelijk eerst alle foto’s, documenten en soms zelfs de wagen bekijken om de schade te kunnen bepalen.

Indien de verzekering uw schade dekt, zal de factuur ook rechtstreeks naar hen worden verzonden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over hoge kosten. Breng ons hier uiteraard wel tijdig van op de hoogte als het om een verzekeringskwestie gaat, zodat wij de juiste papieren in orde kunnen brengen.

Herstellingen nodig aan uw carrosserie of velgen?

Boek vandaag nog uw afspraak of contacteer ons telefonisch op 092 28 15 83.