Wilt u graag uw wagen er terug als nieuw laten uitzien? Dan bieden wij verschillende car detailing pakketten aan. Deze zijn niet enkel om uw auto weer te laten blinken, maar ze bieden ook extra bescherming om krassen of vlekken in de toekomst te voorkomen.

Car detailing en reconditioning

Wilt u graag uw wagen er terug als nieuw laten uitzien?

Dan bieden wij verschillende car detailing pakketten aan. Deze zijn niet enkel om uw auto weer te laten blinken, maar ze bieden ook extra bescherming om krassen of vlekken in de toekomst te voorkomen.

Mogelijkheden in onze pakketten

Wat zijn de mogelijkheden die we aanbieden op vlak van reconditioning en car detailing?

Polijsten

Bij het polijsten wordt uw auto opgepoets. Technische gezien halen we een hele dunne laag lak weg om een verse laag tevoorschijn te halen. Met polijsten kunnen we doffe plekken of kleine krasjes weghalen.

Extractie reiniging

Bij extractie reiniging kunnen we uw bekleding optimaal reinigen. Er wordt niet alleen schoonmaakmiddel in uw zetels gespoten om vlekken weg te krijgen, maar het wordt er ook weer met speciale apparatuur uitgezogen om zo alle (kleinste) vuildeeltjes mee te nemen.

Ozon behandeling

Bij een ozonbehandeling wordt er een ozon generator in uw auto geplaatst terwijl uw motor draait en airco aanstaat. De ozon verspreidt zich door de auto om geurtjes te verwijderen en uw wagen te desinfecteren.

Keramische coating

Een keramische coating is een soort nanocoating die over uw lak wordt aangebracht. Het biedt een beschermende laag voor uw auto en wordt al jaren door professionals gebruikt. De coating stoot vuil en water af en heeft dus ook een zelfreinigende functie.

Waxen

Bij het waxen van de auto wordt er ook een laag aangebracht over de lak. Deze biedt bescherming tegen vuil, vocht en UV-straling waardoor uw auto langer mooi blijft.

Leder behandeling & bescherming

Leren stoelen in uw wagen? Wij kunnen ze professioneel reinigen en insmeren om ze te beschermen tegen krassen, zonlicht en andere beschadigingen. Zo ziet uw wagen er ook vanbinnen weer als nieuw uit!