Een paardenwagen kopen?

Sinds december 2022 gemakkelijk én snel geregeld bij Garage Debersaques! U mag al met uw B-rijbewijs de paarden vrachtwagen besturen. De 2-paards vrachtwagens zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Kwalitatief goede paardenwagens met transparante prijzen

We werken met de bekende opbouwer ATM Horse-Trucks, in combinatie met een kwalitatief chassis van Peugeot, Fiat of Renault. Dit is niet zomaar de eerste beste paarden vrachtwagen, ATM draagt kwaliteit hoog in het vaandel!

Snel even naar de les, wedstrijd of het bos?

Onze ATM Horse-trucks zijn heel solide opgebouwd en afgewerkt met de beste materialen.

Alle wagens zijn voorzien van een HARAS hengsten-uitvoering met:

Vaste borstwand, Voederplateau, Kop-kussens, Tralies die open kunnen, Vast kopschot tussen de paardenhoofden, Blauwe ledverlichting, Elektronisch ventilatiesysteem, Aparte zadelruimte (met LED verlichting), …

Het paardengedeelte is zeer hoog en ruim met een verstelbaar tussenschot die u de mogelijkheid biedt om een grotere ruimte te maken voor merrie en veulen samen of 2 à 3 jaarlingen.

Tot slot is de lichtgewicht zijklep een ware troef in combinatie met twee openslaande deuren. Deze biedt een lage instap voor het in – en uitladen van uw paard.

Kortom, luxe voor paard en ruiter!

Comfort voor zowel paard als ruiter

Onze cabines zijn allemaal uitgewerkt met de luxe leder afwerking, airco, armsteunen, cruisecontrol etc.

In combinatie met de parkeercamera voorzien we ook een bewakingscamera in het paardengedeelte om uw geliefde paard te monitoren tijdens de comfortabele rit.

Kwalitatief & duurzaam

ATM Horse-trucks worden aanschouwd als één van de beste in de markt. Met hun kwalitatieve en duurzame afwerking garanderen ze een aangename rit voor dier en bestuurder!